Online Oyun Diyari

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  SSSSSS  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

DeĞerlİ İtemler ÇiktiĞinda Hepsİ Sİze DÜŞsÜn, Rgoelerde Daha

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
EZKEY

MesajKonu: DeĞerlİ İtemler ÇiktiĞinda Hepsİ Sİze DÜŞsÜn, Rgoelerde Daha   Salı Ara. 25, 2007 2:27 pm

Şİmdİ Dİelİmkİ Ewİlwİzard Partysİndeİz Ve Kutulari Sİz Topluosunuz.bİ Baktinizkİ Şard ÇikmiŞ Partyİ Dİsband Edİp Kutuyu AÇarsaniz Sİze DÜŞer İtem Ama Partyden Olursunuz Hemde KÜfÜr Yersİnİz Şİmdİ Ben Sİz Partyden Çikmadan Nasi Sİze DÜŞeceĞİnİ Anlatcam.Şİmdİ Kutulari Toplamadan Önce H'ye Basip Town TuŞuna Bİr Kere Tiklioruz Ama Town Çekmİoruz Sadece Bİr Kere Tiklioruz Ondan Sora Kutulari Topluoruz İtem Olan Kutuya TikladiĞimizda Hemen Entera Basioruz Ve Town Çekİoruz Town ÇektİĞİmİzde İtem Olan Kutu ÖnÜnÜzde AÇik Olacak İteme TikladiĞimizda İtem Sİze Gelecektİr.bÖlece Partydende AtilmamiŞ Olursunuz.
%100oluor.bİde Neden Rogueler De Daha Çok İŞe Yarar Dedİm ÇÜnkÜ Mage Partylerİnde Kutularu Genellİkle Yada Daİma Rogueler Toplar Onun İÇİn Dedİm

DeĞerlİ İtemler ÇiktiĞinda Hepsİ Sİze DÜŞsÜn, Rgoelerde Daha

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Master Ve Master Skilleri İçin Gerekli İtemler..
» ALLAH tan Utanmaya Senden Daha Layigim
» Pivot 3 & Figürleri & Daha Görmediğiniz Animasyonlarım
» İttifak Sayfanızın Daha Hoş ve Güzel Olmasını İstiyorsanız ...
» Android 2.2 Froyo 2.1?e göre %450 Daha Hızlı Çalışıyor